De Goudse Verzekeringen, een toekomstbestendig platform

Scroll down

Mangrove ontwikkelt samen met Colours een digitaal platform voor de Goudse om optimaal te voldoen aan de veranderende klantverwachtingen.

Van zakelijk dienstverleners wordt vandaag de dag veel verwacht. Klanten worden veeleisender. Ze willen sneller, laagdrempeliger en meer op maat worden bediend. Om in een concurrerende markt succesvol te zijn, is het noodzakelijk om klanten te overtuigen van de onderscheidende kwaliteit van de dienstverlening.

digitale transformatie

Een digitale transformatie vraagt niet alleen solide digitale platformen, maar ook een gestroomlijnde organisatie en een breed gedragen klantcentrale visie.

De Goudse is een onafhankelijke verzekeraar en heeft als doel de beste ondernemersverzekeraar van Nederland te worden. De optimale klantervaring van de uiteenlopende doelgroepen staat centraal. Als digitaal strategisch partner staan wij De Goudse bij in een digitaal transformatieproces. Met een langetermijnvisie voor ogen wordt dagelijks op basis van harde data besloten wat er nodig is om de gestelde doelen beter te bereiken.

www.goudse.nl

think, build, optimize

Caro de Jong, Product Owner bij de Goudse

We hebben een echt partnership ontwikkeld, zowel op het gebied van strategie als bij de realisatie van het digitale platform. We blijven in de toekomst nauw samenwerken aan de optimalisatie van het platform, om zo de mogelijkheden en gebruikerservaring nog verder te verbeteren.

We blijven samenwerken aan de optimalisatie van het platform, om de gebruikerservaring te verbeteren

Continue optimalisatie

Omdat technologie ongeveer net zo snel verandert als de verwachtingen van klanten werkt een team van strategiespecialisten, customer experience designers, developers, data- en CRO-analisten aan het continue verbeteren van de klantervaring. Op dagelijkse basis wordt in kaart gebracht in welke mate de geboden diensten aansluiten bij de verwachtingen van de klanten.

Toekomstbestendige technologie

We realiseerden een krachtig digitaal platform in Sitecore, een CMS dat uitgebreide personalisatiemogelijkheden biedt. Voor de onafhankelijke adviseurs is er een gesloten platform ontwikkeld. Hier kunnen zij gemakkelijk alle informatie terugvinden om ondernemers optimaal van dienst te zijn.

Meer resultaat uit digitale middelen?