Slim wonen, volgens Essent. Smart Home Thuis app

Scroll down

Een smart home waarin apparaten precies doen wat u wilt. Van een thermostaat die de verwarming uitzet als u weggaat tot verlichting die zich aanpast aan het moment van de dag. Dát is slim wonen, volgens Essent.

Energieleverancier Essent levert meer dan stroom en gas. De klanten van Essent worden proactief ondersteund bij energiebesparing en comfortabel wonen. Met de Smart Home & Thuis app.

Essent Thuis App

In samenwerking met Mangrove ontwikkelde Essent de Smart Home thuis App. Dit maakt huizen slimmer. De app geeft direct inzicht in het energieverbruik en maakt het bedienen van uiteenlopende slimme apparaten eenvoudig via een heldere interface.

Geen onaangename verrassing met de eindnota

de Essent Thuis app

Lagere energiekosten

Omdat slimme thermostaten efficiënt omgaan met gas, resulteert dat in een lagere energierekening. Daarnaast is het mogelijk om verbruikskosten te monitoren met behulp van de Essent Thuis App.

De Essent Smart Home Thuis app

  • Bedien apparaten eenvoudig op afstand
  • Bespaar op energie door inzicht in uw energieverbruik
  • De experts van Essent staan altijd klaar, van productadvies tot installatie

Gemak, comfort & inzicht

De persoonlijk instelbare programma's zorgen voor een aangename temperatuur in huis omdat de Essent Thuis App op afstand op ieder moment van de dag de temperatuur in huis regelt.

Een slimme thermostaat geeft meer inzicht in energieverbruik. Daardoor kunnen klanten van Essent hun cv-ketel efficiënter gebruiken, waardoor zij minder gas verbruiken. De CO2-uitstoot neemt daardoor af en zo wordt bijgedragen  aan een schoner milieu.

bedien al je slimme apparaten tegelijkertijd

Download de Essent Thuis app voor iOS of voor Android

Meer resultaat uit digitale middelen?

Neem vrijblijvend contact op