We bundelen onze krachten nu ook met Redhotminute.

Scroll down

We bundelen onze krachten nu ook met Redhotminute.

Afgelopen zomer gingen we al samenwerken met Colours. Dat doen we onder de nieuwe naam ‘We are you.’ waarin we samenwerken om zoveel mogelijk digital impact te maken voor onze klanten.

Mangrove ♥ Colours

Relaties met klanten zijn en worden steeds intensiever door de plek die digital inneemt binnen hun bedrijf. We werken voor steeds grotere klanten, bedrijven met grote consumentendatabases, voor wie de digitale bedrijfsprocessen inmiddels tot hun kernprocessen horen. Vraagstukken worden groter en ze worden terecht veeleisender.

Afgelopen zomer nam Colours ons over. Inmiddels werken we samen aan een aantal projecten, en delen we een kantoor in Rotterdam. Dat de combinatie tussen onze agencies zo goed zou zijn, hadden we van tevoren niet kunnen dromen. Zo hebben we recent voor de Goudse verzekeringen een nieuw digitaal platform opgeleverd, waarbij we intensief hebben samengewerkt. We kijken er naar uit om vanaf nu ook met Redhotminute aan de slag te gaan.

Nog meer digital impact voor onze klanten

Wij zijn op strategisch en creatief gebied leidend binnen de markt. Colours en Redhotminute zijn beiden toonaangevend in de realisatie en optimalisatie digitale platformen. Dankzij deze gouden combinatie kunnen we voor klanten een sterke digitale strategie vormgeven, die vervolgens realiseren binnen de krachtigste platformen, en continu blijven optimaliseren voor blijvende digital impact. Jorg Verweij, vanaf 1 december CEO van We are you., is bijzonder positief over de gezamenlijke stappen voor de toekomst: ‘’We kunnen grote, ambitieuze organisaties nu nog beter helpen bij het behalen van hun digitale doelstellingen.’’

Meer mogelijkheden voor onze digitale experts

Voor onze medewerkers zorgt de samenvoeging voor nog meer kansen, meer kennis en ontwikkelingsmogelijkheden. En natuurlijk een nog grotere diversiteit aan klanten om voor te werken. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk overheden en non-profitbedrijven, Colours heeft vooral klanten binnen de financiële en utility markt en Redhotminute bedient vooral klanten in de leisure en mobiliteitssector.

Meer weten? Bezoek dan de website van We are you.