Mangrove overgenomen door Colours

Scroll down

Mangrove ♥ Colours

Sinds onze oprichting in 1997 is Mangrove één van de meest toonaangevende en grensverleggende digitale bureaus in Nederland. Om in de markt toonaangevend te kunnen blijven, waren we op zoek naar versterking. We zijn blij dat we deze versterking hebben gevonden. Vanaf nu is Mangrove onderdeel van het digitale bureau Colours.


Er zijn veel overeenkomsten tussen Mangrove en Colours. Beide bureaus zijn opgericht in 1997, en hebben dezelfde ontwikkelingen op het gebied van de markt, technologie, innovatie en groei meegemaakt. Samen met Colours zijn we beter in staat om onze klanten te helpen bij het behalen van rendement uit hun digitale middelen. We doen dit door de ultieme digitale gebruikerservaring na te streven, en door klanten continue te helpen met het verbeteren van bedrijfsresultaat. Gezamenlijk weten we meer en kunnen we onze opdrachtgevers beter ondersteunen.

Na 20 jaar onder de vleugels van Colours

Onze oprichters Robert Leefmans, Roel Schiefelbusch en Oscar van Veen zijn blij dat ‘hun’ bureau na 20 jaar, onder de vleugels van Colours, een volgende fase ingaat. Oscar: “We hebben de afgelopen jaren actief gezocht naar aansluiting. Als boutique agency biedt je binnen een groep meer. De mensen kunnen zo samen acteren op een hoger niveau. Met de combinatie tussen Colours en Mangrove spelen ze nu in een andere league.”.

Het merk Mangrove blijft

Het merk Mangrove blijft bestaan. Het Colours label voor strategie, Colours Lighthouse, wordt volledig geïntegreerd in Mangrove. We krijgen er dus direct 25 nieuwe collega’s bij die gespecialiseerd zijn in digitale strategie, concept-ontwikkeling, CRO, marketing automation en online marketing.

Als onderdeel van Colours zijn we nu met 135 specialisten. We kijken er naar uit om gezamenlijk nog meer mooi resultaat voor onze klanten te behalen.