Nieuwe website voor CODA

Scroll down

Vandaag is het zover: De nieuwe website van CODA is live. We zijn trots op dit mooie gezamenlijke resultaat.

CODA in Apeldoorn is een bibliotheek, museum én archief. Met deze verschillende functies heeft CODA ook uiteenlopende doelgroepen. Om deze doelgroepen een goede online gebruikerservaring te blijven bieden, gingen we samen aan de slag met een nieuwe website.

Digitale strategie

We zijn van start gegaan met de digitale strategie van CODA. Hoe maken we een website die niet voor alle doelgroepen prima is, maar voor alle doelgroepen geweldig is?

Om die vraag te beantwoorden hebben we een doelgroeponderzoek gedaan. Daaruit bleek onder andere dat CODA heel bekend is in Apeldoorn, maar daarbuiten minder bekendheid geniet. Zo kennen veel mensen CODA Paper Art wel, maar weten zij niet direct dat CODA gevestigd is in Apeldoorn. Wat kunnen we hierin betekenen online?

Bibliotheek, museum en archief

De nieuwe website heeft een heldere navigatie waardoor alle informatie snel en gemakkelijk te vinden is. De bibliotheek, het museum en archief zijn door CODA visueel in beeld gebracht.

CODA is continu op zoek naar nieuwe manieren om mensen te blijven inspireren. In de toekomst werken we samen verder aan het verbeteren van het platform. De website is te bewonderen op www.coda-apeldoorn.nl