Unicef mangrove persbericht beeld1

Nieuw werk: UNICEF Nederland

M

Mangrove heeft de nieuwe site van UNICEF Nederland ontwikkeld. Met de nieuwe site heeft UNICEF Nederland het doel om haar gevarieerde doelgroep - bestaande uit vrijwilligers, donateurs, bedrijven, maar ook jongeren en beleidsbepalers - te inspireren en te informeren over het werk dat de kinderrechtenorganisatie in binnen- en buitenland verricht.

“Met de nieuwe site zijn we in staat om krachtige verhalen te vertellen over het werk dan onze mensen uitvoeren op gevaarlijke plekken in de wereld; zoals de inspanningen in het door oorlog verscheurde Jemen.”, aldus Marieke Roelfsema, noodhulpexpert van UNICEF Nederland.

UNICEF Nederland is een indrukwekkende toevoeging aan Mangrove's lijst met non-profit klanten welke International Committee of the Red Cross (ICRC), Hartstichting en Reumafonds omvat.

Mike Brady, Managing Director van Mangrove, merkt op: "de website als middel voor de verschillende doelgroepen om meer informatie over UNICEF Nederland te krijgen voordat ze zich inzetten om te helpen. Samen met UNICEF Nederland hebben we een site ontwikkeld welke naadloos aansluit op andere kanalen en zodoende de organisatie helpt haar werk beter te doen.”.

Lees nu dit
4 Recent Gelanceerde Websites