Joost van der vleuten

Mangrove x Joost van der Vleuten

B

Bij Mangrove geven we om ervaringen. Een onderscheidende, aangename ervaring zorgt voor onderscheidend vermogen. In ons werken ontwerpen we bewust met een specifieke ervaring in ons achterhoofd. Het kantoor is ook een ervaring; het is een plek waar we praten, ideeën uitwisselen, inzicht delen en samenwerken met collega's en klanten. Het is een plek waar we geïnspireerd worden, en dat voedt onze creativiteit.

Kunst inspireert ook. Het zet aan tot denken en voedt de discussie met anderen. Dat is de reden dat we het Mangrove kunstprogramma ontwikkeld hebben. In dit programma exposeren we elke 3 tot 4 maanden werk van een specifieke kunstenaar in ons kantoor. Het programma komt tot stand in samenwerking met Flowerdales

Resident #1: Joost van der Vleuten.

We starten het programma met Joost van der Vleuten. Joost is een in Rotterdam gebaseerde fotograaf, bekend van zijn foto documentaires. Een van deze documentaires is "Balkon Scenes". In 2011 is Joost begonnen met het fotograferen van een bankje voor zijn appartement. Tot op de dag van vandaag legt hij met zijn camera in een groeiende reeks identiek ‘gekaderde observaties’, de meest uiteenlopende scenes vast die zich afspelen in dit vaststaande decor van 15 vierkante meter. Uit honderden foto's hebben we een selectie van de meest interessante beelden gemaakt.

Lees nu dit
Nieuw Werk: TU Delft. Een consistente customer experience