13 vacatures

Nieuw werk: dbf database fulfilment

M

Mangrove heeft zojuist de nieuwe website van dbf gelanceerd. Met deze nieuwe website streeft dbf erna om gekwalificeerde leads te genereren en om een sterk en krachtig merk neer te zetten.

Jasper Kruter, directeur van dbf: "Na de eerste strategische sessie met Mangrove was het voor ons duidelijk dat Mangrove middels hun pragmatische aanpak snel feeling kreeg met ons en onze markt. Zij hebben ons goed begeleid met het visualiseren en formuleren van een scherpe presentatie waarin onze missie, visie, waarden en kwaliteiten goed tot uiting komen. Wij zijn bijzonder blij met de samenwerking en de hieruit voortgekomen nieuwe dbf website.”

Ondanks dat de taak van de website eenvoudig is, is het niet makkelijk om gekwalificeerde leads te genereren. Het is een lastige opgave om de aandacht te krijgen van het juiste publiek. Bij Mangrove begrijpen we de B2B markt en weten we precies wat een website moet doen om hoge gekwalificeerde leads te genereren.  

Bezoek de website.

Lees nu dit
We're Hiring