7 websites genomineerd

Zeven websites genomineerd voor Website van het Jaar 2017 verkiezingen

Goed nieuws! Colours en Mangrove hebben 7 opdrachtgevers die genomineerd zijn voor ‘Website van het Jaar’.

G

Goed nieuws! Colours en Mangrove hebben 7 opdrachtgevers die genomineerd zijn voor ‘Website van het Jaar’.

Vanuit Colours is eneco genomineerd in de categorie ‘Energie’, Brandweer in de categorie ‘Overheid’ en Buienalarm is kanshebber in de categorie ‘Weer & Verkeer’. Mangrove, onderdeel van Colours, heeft dit jaar 4 opdrachtgevers die genomineerd zijn: KNMI in de categorie ‘Weer en Verkeer’, Hartstichting en Unicef in de categorie ‘Goede doelen’ en iCulture, in de categorie ‘Nieuws en Media’. 

De Website van het Jaarverkiezing wordt aan het einde van het kalenderjaar gehouden. Er zijn 24 categorieën. Per categorie zijn er twee winnaars: de Beste Website (de website met de hoogste kwaliteitsscore) en de Populairste Website: de website met de meeste stemmen binnen de categorie. 

Het publiek beoordeelt websites op ontwerp, inhoud, navigatie en aanbevelingsintentie. De awards worden op donderdag 23 november uitgereikt. Stemmen kan via www.websitevhjaar.nl

Lees nu dit
Mangrove overgenomen door Colours